Sådan fejlfindes NETGEAR WGPS606

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller printerens strømforsyning. Hvis du ikke får strøm, skal du tage stikket ud af stikkontakten, og sæt den i igen, så den er sluttet helt til serverens bagside og i stikkontakten. Serveren tager et par minutter at initialisere, når strømmen først er tilsluttet.

2.

Sørg for, at stikkontakten er funktionel. Prøv en anden enhed til se om det får strøm. Hvis du bruger en stikkontakt, skal du sørge for at den er tændt.

3.

Kontroller printeren tilsluttes. USB-kablet, der forbinder printerserveren til dine printere skal være fuldt forbundet.

4.

Kontroller Ethernet-forbindelserne. Ethernet-kablerne har en kontakt, der klikker på plads for at angive, at kablet er fuldt tilsluttet.

5.

Afbryd alle dine enheder. Sluk og tag stikket ud af modemet, sluk routeren, og sluk for printerserveren. Sluk derefter din printer og sluk for computeren. modemet går i og tændes. vent et par minutter, mens det er i tializes. Tænd din router og lad den initialisere. Tænd printerserveren og din printer, og tænd derefter for din computer.

6.

Kør pc-installationsdisken for at installere printernetkortet og indstille alle nødvendige drivere til din printere.

WGPS606 er en trådløs printserver fra Netgear. Enheden kan forbinde to printere og op til fire computere alle på et enkelt trådløst netværk. Dette giver dig mulighed for at udskrive til dit valg af printere fra enhver computer i huset uden tilsætning af kablede netværk. Du kan fejlsøge enheden til at løse eventuelle problemer.