Sådan laver du en Brother printer trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut Brother-printeren til din trådløse internetrouter med et LAN-kabel, og tænd det.

2.

Klik på 'Start' 'på en computer, der bruger den trådløse router til internetadgang. Klik på 'Enheder og printere' i menuen Start.

3.

Klik på 'Tilføj en printer' på værktøjslinjen øverst i mappen Enheder og printere. Vælg den anden printertype, som vil være trådløse, netværk og Bluetooth-printere.

4.

Giv din Brother-printer et kaldenavn, der hjælper dig med at vælge det blandt de andre printere, der er installeret på din computer. Klik på 'Næste'. Giv din computer tid til at hente og installere enhedsdriveren til din Brother-printer, hvis du bliver bedt om det.

5.

Klik på 'Næste', når computeren bekræfter download.

6.

Vælg, om printeren skal deles. Klik på 'Næste'. Klik på 'Udfør' for at lukke printerinstallationsguiden.

Tips og advarsler

  • Du må ikke udskrive en testside for at afslutte installationen af ​​Brother printer, men det er en god ide at teste indstillingerne. Du skal bare klikke på 'Udskriv testside' på den sidste skærm i printerinstallationsguiden for at sende en til printeren.
  • En hurtig måde at opdatere en ikke-trådløs Brother-printer på, konverteres den til en netværksprinter. En netværksprinter er en, der ikke er trådløs, men du gør den trådløs ved at sammensætte den med en trådløs router. Dette er nyttigt, hvis du har en printer, men du har brug for flere computere til at bruge den. Når Brother-printeren er tilsluttet til routeren ' s-signal, kan enhver enhed med adgang til dette netværk sende udskriftsprojekter til printeren.