Sådan øges det trådløse interval i en Dell-bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for din Dell laptop, og indsæt den eksterne trådløse adapter i en ledig USB-port, som typisk findes på siden af ​​tastaturet på Dells. Et vindue, der siger 'Ny hardware fundet', skal dukke op på skærmen, men bare annullere det.

2.

Indsæt software-cd'en, der fulgte med USB-antennen, til din bærbare computer s cd-drev, og vent på softwarens pop op-menu, som skal give dig forskellige muligheder.

3.

Vælg 'Installer' eller 'Installer drivere' på software-menuen.

4.

Følg vejledningen på skærmen for at installere driverne, og genstart derefter din computer, når du bliver bedt om det, når installationen er færdig. (Næsten alle trådløse antenner kræver genstart af din computer for at afslutte installationen.)

5.

Opret forbindelse til internettet ved at højreklikke på dit bestemte ikon for din USB-antenne på proceslinjen i nederst til højre på skærmen. Klik på 'Opret forbindelse til netværk'. (Hvert mærke har en anden terminologi, så se efter noget, der ligner 'Opret forbindelse til netværk' som 'Se ledige trådløse netværk.') En liste over netværk skal dukke op, og de bør have bedre signaler end din bærbare s stock antenne. Klik på det netværk, som du ønsker at oprette forbindelse til, og indtast eventuelle netværksnøgler (hvis nødvendigt) for at oprette forbindelse til internettet.

Tips og advarsler

  • Mens du bruger en ekstern antenne til at øge den trådløse rækkevidde af din Dell laptop kan hjælpe med at styrke det trådløse signal mellem din computer og din router, er den bedste mulighed at flytte routeren selv tættere på din bærbare computer. Selvfølgelig i et kontor eller en lounge kan dette ikke være muligt, men hvis du er hjemme, så prøv at flytte din trådløse router først, før du tager en ekstern antenne til.
  • Trådløst netværk er blevet en standard i mange hjem, kontorer og Starbucks lounger over hele landet. De fleste bærbare computere, som Dells populære Inspiron-linje, kan nu få adgang til internettet ved hjælp af en trådløs antenne, der forbinder til en lokal router, som igen er forbundet med internettet. Men i store bygninger som hoteller, kontorer og endda store boliger er din Laptopens trådløse rækkevidde kan være utilstrækkeligt til at forbinde effektivt til routeren, hvilket kan føre til langsom internetudvikling. Heldigvis kan du ved at tilføje en ekstern antenne øge den trådløse rækkevidde af din Dell laptop.