Sådan opbygger du et websted med Photoshop og Illustrator

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Photoshop eller Illustrator.

2.

Start en ny fil i enten. Denne valgmulighed er tilgængelig under 'Fil -> Ny.'

3.

Sørg for, at dokumentet er den rigtige størrelse, 960px er en god bredde for de fleste moderne browsere. < /p>

4.

Læg et gitter ned på dit projekt for at hjælpe dine oplysninger med at blive organiseret.

5.

Organiser de oplysninger, du har brug for på dit websted for at præsentere over dit net. Brug HTML og CSS til at konvertere dit design til en fungerende webside.

6.

HTML er brugt til at beskrive strukturen på dit webindhold. Det drejer sig om ideen om at placere dit indhold i indlejrede 'tags' som 'u0026 lt; h1 u0026 gt; u0026 lt; / h1 u0026 gt;' at beskrive formålet med alt indhold på din hjemmeside. Se en komplet liste over HTML-tags og brug dem til at strukturere dit dokument på passende vis.

7.

CSS eller Cascading Style Sheets er en teknologi, der giver dig mulighed for at vælge 'tags' du plejede at strukturere din webside og anvende 'egenskaber' for dem. CSS er ansvarlig for næsten alle de 'look and feel', du ser på moderne websider. CSS beskriver i en browser, hvordan en webside skal se ud. Se en komplet liste over tilgængelige CSS-egenskaber, når du styler dit HTML-dokument.

Websites fortsætter med at blive en stadig vigtigere del af vores liv. Dagligt bruger de fleste websites i snesevis, hvis ikke hundredvis. Som sådan er det vigtigt at forstå teknologien, der driver internettet og de websites, vi samarbejder med. Desuden kan det være rentabelt at kende nogle grundlæggende webdesign og udviklingsfærdigheder.