Sådan oprettes netværks PPT-filer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find PPT-filen eller -mappen for PPT-filer, som du vil netværk. Hvis du skal bruge flere dokumenter, er det bedre at dele den mappe med dokumenter i stedet for filerne individuelt.

2.

Vælg den mappe eller PPT-fil, du vil have at dele. Klik på 'Del med' på værktøjslinjen. Hvis du blot vil dele filen eller mappen uden at tillade andre at redigere adgang, skal du vælge 'Homegroup (Read).' Ellers skal du vælge 'Homegroup (Read / Write).'

3.

Dobbeltklik på mappen eller PPT-filen for at starte den i PowerPoint 2010. Klik på 'Fil' og derefter ' Info, 'derefter' Gem og gennemgå. ' Klik på 'Review Changes', når pop op-vinduet vises. Dette giver dig mulighed for at gennemgå eventuelle ændringer foretaget af andre brugere. Du har nu netværket mappen eller PPT filen.

Når du samler PowerPoint-filer (PPT), tillader det andre brugere på dit netværk at få adgang til disse filer. Hvis du bare vil dele PowerPoint-dokumentet med andre, så de kan se det, er det en simpel proces; Det er dog ikke alt, hvad du kan gøre. PowerPoint 2010 introducerede evnen til at få flere forfattere til at samarbejde om PowerPoint-præsentationer. Hvis du vil netværk dine PPT-filer, så flere forfattere kan samarbejde, så er der nogle få trin, du skal tage.