Sådan opsætter jeg min Acer på en Belkin

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indstil Belkin-routeren i nærheden af ​​modemet, og sørg for, at det er tæt nok til at være forbundet med et Ethernet-netværkskabel, men ikke tilslut kablet til routeren endnu. Tilslut et Ethernet-kabel mellem Ethernet-porten på din Acer-computer og Ethernet-porten på dit modem.

2.

Slut routerens vekselstrømsadapter og indsæt routeren s installationsdisken i din Acer 's diskdrev. Klik på knappen 'Easy Install Wizard' nederst i det nye vindue.

3.

Klik på 'Next' to gange for at hente en ny skærm, der fortæller dig at tilslutte routeren. Tag stikket ud af porten på din computer. Tilslut kablet til porten mærket 'Modem' på bagsiden af ​​Belkin router. Klik på 'Næste'.

p> 4.

Tilslut et andet Ethernet-kabel til Ethernet-porten på din Acer-computer. Tilslut den anden ende af det andet kabel til en af ​​de nummererede porte på bagsiden af ​​routeren. Vælg 'Næste'. '

5.

Vælg' Næste 'tre gange og klik på' Udfør '. Tag det andet Ethernet-kabel, der er tilsluttet mellem din computer og routeren, ud, hvis du vil bruge en trådløs forbindelse .

6.

Åbn menuen 'Start' på din computer og c lick 'Alle programmer.' Vælg 'Alle programmer' og klik på 'Acer Empowering Technology.' Klik på linket 'Acer eNet Management'.

7.

Klik på knappen 'Ny' og vælg 'Næste'. Indtast et navn, du vil bruge til den nye profil, f.eks. 'Home' eller 'Belkin Network' i tekstfeltet. Klik på 'Næste'.

8.

Vælg indstillingen Belkin router i listen over tilgængelige netværk. Klik på det grønne pilikon for at tilføje routeren til profilen. Vælg 'Næste'. Klik på radioknappen 'Opkalds IP-adresse automatisk' og vælg 'Næste'.

9.

Vælg 'OK' for at gemme profilen. Klik på profilens navn i venstre ende af vinduet og klik på 'Anvend' for at oprette forbindelse til netværket.

Tips og advarsler

  • Flere Belkin trådløse router-modeller omfatter allerede to forskellige farvede Ethernet-kabler, der skal bruges under opsætningen. Kontroller routers emballage for at se om kablerne var inkluderet, før du købte separate Ethernet-kabler.
  • Hvis du bruger en bærbar bærbar pc , skal du sikre, at den trådløse knap på siden af ​​computeren er i den rigtige indstilling. Tryk på knappen, så lyset tændes for at aktivere det interne trådløse netværkskort.
  • Hvis du opretter en Belkin-netværksenhed, f.eks. En trådløs router, kan du sprede din internetforbindelse på en hvilken som helst computer i dit hjem og dele data mellem computere. Mens du normalt bruger de netværksindstillinger, der er inkluderet i computerens operativsystem, indeholder Acer-computere et separat netværksprogram. Når du har installeret og installeret Belkin-routeren, skal du også oprette en netværksprofil via Acer eNet Management-softwaren.