Sådan spiller du lyde over Ventrilo

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut alle højttalersystemer og mikrofoner, du vil bruge til at sende og modtage lyd over Ventrilo.

2.

Download Ventrilo-klienten ansøgning fra Ventrilo hjemmeside og åbne filen. Følg anvisningerne på skærmen og læg Ventrilo-klienten på din computer. Åbn softwaren, når den er færdig.

3.

Klik på 'Setup' knappen. Klik på fanen 'Voice' på rullemenuen 'Input Device'. Vælg den enhed, du vil bruge til at sende lyd, uanset om det er en tilsluttet mikrofon, anden ekstern enhed eller systemlyde. Dit valg af enheder kan begrænses af computerens lydkort. Tryk på 'OK' for at gemme ændringerne.

4.

Klik på pileknappen til til højre for rullemenuen Brugernavn. Klik på knappen 'Ny', indtast det brugernavn, du ønsker at bruge, og tryk på 'OK'. Indtast andre ønskede personlige oplysninger og klik på 'OK' igen. Brugerbeskrivelsen vil vis til andre brugere af den Ventrilo-server, du opretter forbindelse til.

5.

Tryk på pileknappen til højre for rullelisten 'Server'. Klik på 'Ny' knappen, indtast navnet på den server, du ønsker at oprette forbindelse til, og klik på 'OK'.

6.

Indtast serverens IP-adresse i 'Værtsnavn eller IP' Indtast et kodeord i feltet 'adgangskode', hvis det kræves. Skift ikke portnummeret, medmindre serveradministratoren har ordineret en bestemt port til brug. Klik på 'OK'.

7.

Vent til klienten skal oprette forbindelse. Serveren skal være aktiv for at modtage anmodningen. Når den er tilsluttet, sender du lyd ved hjælp af den valgte enhed, mens du holder nede genvejstastet, der er tildelt til venstre 'Ctrl' -tasten som standard. Du kan deaktivere push-to-talk på fanen 'Voice' i menuen Setup.

Ventrilo er en voice-over-IP-applikation til Windows og OSX designet til multi-user-samtaler. Det bruger en klient / server arkitektur, der giver alle klienter tilsluttet den samme server til at interagere. Klientapplikationen er tilgængelig til gratis download fra Ventrilo-webstedet, og er den eneste applikation, der kræves for at overføre lyd til andre brugere.