Sådan tilføjes en Netgear Router til et Westell DSL Modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk dit DSL modem og computer; Tag Ethernet-kablet ud mellem DSL-modemet og computeren. Åbn Netgear-boksen og fjern indholdet. Mens alt stadig er slukket, skal du tilslutte Ethernet-kablet fra computeren til en af ​​de fire LAN-porte på bagsiden af ​​Netgear-router.

2.

Slut Netgear routerens strøm adaptere til et stikkontakt, og giv det et minut at starte helt op. Tænd din computer og lad den starte, og start derefter din internetbrowser. Gå til http://192.168.0.1 og tryk på Enter. Et godkendelsesvindue vil dukke op, og på dette tidspunkt vil du indsætte standard brugernavn for 'admin' og adgangskoden til 'adgangskode'. Dette fører dig til konfigurationsmenuen.

3.

Find menuen 'Tilslutningstype'. Her vil du fortælle routeren, at det er en DSL-type forbindelse. Vælg PPoE-typen. Nu får du lov til at indtaste dit DSL brugernavn og adgangskode. Når dette er indtastet, klik på knappen Gem nu, og vent på, at det genstarter automatisk. Når det genstarter, skal du tage stikket ud af routeren og slukke for computeren.

4.

Tænd dit DSL Westell-modem nu. Tillad det et minut at starte og synkronisere med DSL-forbindelsen. Herefter tænder du Netgear-router og giver det også et minut at starte. Når disse er startet, skal du tænde for din computer og vente på, at den starter. Når den er fuldt startet, skal du åbne din internetbrowser.

Hvis du ejer en DSL-abonnent-internetforbindelse, ved du, at kun én computer kan bruges ad gangen. For at give flere computere adgang til internetforbindelsen skal du tilføje en router for at dele flere forbindelser. Der er mange billige bredbånds routere, der kan købes hos en af ​​dine foretrukne kontorforretninger. Sådan forbindes en Netgear-router til vores Westell DSL-modem.