Sådan tilsluttes to pc'er trådløst

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut hver computer til det trådløse netværk ved at højreklikke på ikonet 'Trådløs netværksforbindelse' i nederste højre hjørne af skærmen. Klik på 'Se ledige trådløse netværk.'

2.

Vælg navnet på dit hjemmenetværk, også kendt som SSID for netværket. Indtast netværksnøglen eller adgangskoden, hvis du har et sæt op. Klik på 'Connect'.

3.

Højreklik på det trådløse ikon igen og vælg 'Netværk og delingscenter'. Klik på 'Klar til at oprette' ved siden af ​​startlisten. Klik på 'Opret en hjemmegruppe.'

4.

Sæt en check ud for ethvert dokument og en enhedstype, du vil dele med den computer, du opretter forbindelse til. Klik på 'Næste'. Skriv ned hjemmegruppens adgangskode og klik på 'Afslut'. Gå til den anden computer. Højreklik på ikonet for trådløs netværksforbindelse. Klik på 'Netværks- og delingscenter'. Klik på 'Tilgængelig for at deltage'. Klik på 'Tilmelde HomeGroup.' Kontroller dokumentet og enhedstyperne, som denne computer skal dele på netværket. Klik på 'Næste', indtast adgangskoden og tryk 'Afslut'. De to computere kan nu få adgang til tilladte filer, mapper og lige enheder.

Hvis du har en trådløs router til dit hjemmenetværk, kan du bruge det til at forbinde to computere trådløst. En trådløs netværksforbindelse giver dig mulighed for at holde fra at skulle køre Ethernet-kabler eller -porte til hver computers placering i huset. Deling af trådløst netværk gør det også lettere for mobile enheder at oprette forbindelse til din WiFi, herunder bærbare computere og mobiltelefoner.