Linksys 5-Port Workgroup Switch Specs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Linksys 5-port arbejdsgruppeafbrydere er designet til at tillade op til fem computere eller andre netværksenheder at lave peer-to-peer-forbindelser. Switche indtager en mellemplads mellem hub og routere i det, selv om de mangler en routeres evne til at lede internet-signaler fra en forbindelse til en internetudbyder, har de intelligens til at forbinde to computere, der kommunikerer direkte, i modsætning til et nav, som simpelthen sender ethvert computers signal over hele netværket og kan derfor have meget langsom ydeevne.

Porte

Linksys 5-port arbejdsgruppeafbrydere indeholder fem RJ-45, også kaldet 8P8C, Ethernet-porte, som er i stand til fuld- eller halvduplex drift. Nogle afbrydere vil indeholde en ekstra 'uplink' -port, som du kan bruge til at forbinde et andet hub uden at skulle bruge et crossover-kabel.

Hastighed

Alle Linksys 5-port hubs understøtter overførselshastigheder på 10 og 100 megabit per sekund . Nogle vil også understøtte Ethernet-hastigheder for gigabit per sekund, hvis de er klassificeret som en 10/100/1000 eller 'gigabit' -kontakt. De støtter alle IEEEs 802.3- og 802.3u-netværksstandarder, og gigabit-switcherne understøtter også 802.3ab og 802.3x.

Kabeltyper

Linksys-switche vil fungere med UTP-kategori 5 netværkskabler til 10/100 megabit per sekund Ethernet. Gigabit-switche kræver kategori 5e eller bedre kabling til understøttelse af den forbedrede hastighed.

Fysiske egenskaber

Selvom Linksys '5-port-switche har forskellige dimensioner afhængigt af deres egenskaber, er de alle relativt små og lette. En 10/100 switchen vejer kun seks ounce og måler 4,3 med 1,3 x 3,4 inches eller om størrelsen af ​​to stakke af visitkort. Deres gigabit-switch er omtrent dobbelt så stor som 10/100-kontakten med målinger på 7,3 ved 1,9 x 6,1 inches og en stadig-lille vægt på 1,1 pund.