Opsætningsvejledning til en Linksys Wireless G Range Extender

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den trådløse G-afstandsforlænger og læg den i nærheden af ​​den trådløse router.

2.

Indsæt installations-cd'en i computeren . Installationsguiden starter.

3.

Klik på 'Setup', og klik derefter på 'Next' på næste skærm.

4.

Klik på 'Ja', hvis det trådløse netværk matchede installationsprogrammet matcher SSID'en til dit trådløse netværk. Hvis det ikke stemmer overens med SSID'et, skal du klikke på 'Nej'. Vælg derefter din SSID fra listen over netværk og klik på 'Ja'.

5.

Klik på rullemenuen ud for 'Sikkerhed' og klik på Den trådløse sikkerhedstype, som dit trådløse netværk anvender. I feltet ved siden af ​​'Passphrase' skriver du den trådløse sikkerhedsnøgle, og klik derefter på 'Næste'.

6.

Klik på din 'Range Extender' fra listen over rækkeviddere , og klik derefter på 'Ja'. Hvis der ikke er andre rækkeviddere i brug, vil dit være den eneste enhed, der er angivet.

7.

Skriv 'admin' for rækkeviddeforlængerens adgangskode, og klik derefter på ' Indtast. '

8.

Klik på' Næste 'for at beholde standard IP-indstillingerne, og klik derefter på' Ja 'for at gemme indstillingerne.

9.

Klik på 'Afslut', tag stikket forlængeren ud og placér det på det ønskede sted. Når du er placeret, skal du tilslutte forlængeren igen.

Linksys Wireless G-serieforlængeren gør præcis hvad sit navn indebærer, fordi det udvider det område, som et trådløst netværk kan dække. Den bedste måde at bruge spændvidderen på er at placere den på et punkt, hvor det trådløse signal er svagest. Den trådløse G-serieforlænger fungerer ved hjælp af 802.11g-standarden, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til det trådløse netværk med op til 54 Mbps, selvom det oprindelige trådløse netværk også skal bruge mindst 802.11g.