Sådan konfigureres en sikker FTP-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent og installer OpenSSH-pakken, hvis din server ikke fulgte med den forudinstalleret. Du skal bruge din specifikke distributions pakkehåndteringsværktøj for at sikre, at du installerer OpenSSH korrekt.

2.

Åbn sshd\_conf filen, som typisk findes i / etc / sshd eller simpelthen i / osv. Du skal være logget på som root eller have superbruger adgang til at ændre eller se konfigurationsfilen.

3.

Skift indstillingen PermitRootLogin til nej og MaxAuthTries til 3. Eventuelt skal du ændre LoginGraceTime-opsætningen til et minut eller mindre. Disse indstillinger vil stramme sikkerheden til brug for SFTP. Gem og luk konfigurationsfilen.

4.

Start din SSH-dæmon ved at skrive kommandoen '/etc/init.d/sshd start' og trykke på 'Enter' for at udføre. Du bliver nødt til at tilføje 'sudo' til begyndelsen af ​​kommandoen, hvis du ikke arbejder som rodbrugeren.

Sikker FTP, der almindeligvis betegnes SFTP, kører over toppen af ​​Secure Shell Daemon. Det giver et ekstra lag af sikkerhed og kryptering til fjernfiloverførsler, som en almindelig FTP-server ikke kunne 't. Dette er vigtigt, når du får adgang til og manipulerer dokumenter eksternt, da det bliver lettere for folk at snyde information fra offentlige internet-hotspots. alle de data, der er nødvendige for at konfigurere en SFTP-server, er placeret i en enkelt tekstfil, det er let at hurtigt se og konfigurere.