Sådan sikkerhedskopieres en netværksdrev

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', derefter 'Alle programmer' og vælg 'Tilbehør' fra listen over programmer. Klik på 'Systemværktøjer' i listen under 'Tilbehør' efterfulgt af 'Backup.' Vinduet Backup eller Restore Wizard åbnes.

2.

Klik på knappen 'Næste', og klik derefter på afkrydsningsfelterne ud for hver indstilling, du vil sikkerhedskopiere i 'What at sikkerhedskopiere 'side. For eksempel skal du klikke på afkrydsningsfeltet ud for 'Mine dokumenter og indstillinger' for kun at sikkerhedskopiere dine foretrukne, skrivebordet, cookies og mappen Mine dokumenter. Hvis du vil gemme bestemte filer, skal du vælge 'Lad mig vælge, hvad der skal sikkerhedskopieres', og vælg derefter afkrydsningsfeltet ud for de filer, du vil sikkerhedskopiere i feltet 'Produkter til sikkerhedskopiering'. Klik på knappen 'Næste'.

3.

Klik på knappen 'Gennemse', og navigér derefter til netværksdrevet, hvor du vil gemme dataene. Indtast et filnavn for din sikkerhedskopi i det relevante felt, og klik derefter på 'Næste' for at fortsætte.

4.

Klik på knappen 'Afslut' på 'Afslutte sikkerhedskopiering eller Gendan guiden 'side. Guiden genopretter straks alle dataene til netværksdrevet.

Sikkerhedskopiering af dine filer er en vigtig del af opretholdelsen af ​​data på din computer. Uanset om du har lyd-, video-, tekst-, grafik- eller endda programmer, skal de sikkerhedskopieres regelmæssigt, hvis computeren går i stykker. Heldigvis har Windows-operativsystemet en funktion, der hedder Backup eller Restore, som hjælper dig med at lave en sikkerhedskopi af dine data, selvom placeringen til at gemme dine sikkerhedskopierede filer er på et netværksdrev.