Sådan synkroniseres Outlook Express på to computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg 'Fil' -menuen i Outlook, vælg 'Ny og vælg' Personlige mapper-fil '(.pst). Giv et navn til mappen og klik på' Opret '. har en ny .pst-fil. Afslut Outlook.

2.

Start Outlook. Højreklik på 'Kalender' -mappen og vælg 'Kopier kalender'. I dialogboksen 'Resulterende' Vælg den nye .pst-fil og klik på 'OK'. Gentag proceduren for 'Opgaver og kontakt'

3.

Fjern data fra den gamle kalendermappe ved at klikke på den og vælge 'Vælg alle' i menuen 'Rediger', højreklik på de markerede elementer og vælg 'Slet'. Gentag proceduren for 'Opgaver og kontakter'.

4.

Kopier den nye .pst-fil på den nødvendige computer til synkronisering.

Tips og advarsler

  • Procedurer til kopiering af .pst-filen er kun gældende, hvis din Outlook s installationstype er kun 'internet mail'.
  • Mens du kopierer mapper under .pst-filkopiering, skal du sikre dig, at de nye mapper afspejler alle elementer i de ældre mapper.
  • Der er flere tilfælde, hvor en effektiv synkronisering af Outlook Express på to forskellige computere hjælper brugerne med at styre opgaver effektivt. Med synkronisering kan du nemt dele e-mails, kalender, kontakter, noter og opgaver mellem de to computere. Her er to metoder til synkronisering af Outlook Express på to forskellige maskiner.