SonicWALL Regler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  SonicWALL er en serie af firewalls. Firewalls er programmer, der er designet til at begrænse, hvem der kan få adgang til bestemte computere eller bestemte områder i en database med det formål at levere sikkerhed. Disse firewalls er som regel de første linjer for forsvar mod indtrængen og er et af de vigtigste aspekter af computersikkerhed og antivirusbeskyttelse.

Firewall Analyzer

En firewall analysator skal bruges, så virksomhedsrisikovurdering kan udføres af studere loggens historie på firewallen, ifølge Administrer Engine. SonicWALL leveres med en firewall analysator. For at bruge firewallanalysatoren skal computerbrugeren lede logstrømmen (en strøm, hvor logdata sendes) til en syslog (et program der bruges til at håndtere logfiler), der er indeholdt i firewallanalysatoren.

Stateful Packet Inspection

Statlig pakkeinspektion overvåger tilstanden af ​​netværksforbindelser, ifølge Common Criteria Portal. Pakker, der ikke overholder de administratorkonfigurerede adgangsregler, afvises fra netværket.

IP-adresseautentificering

VPN-funktionalitet giver autentificering for at sikre, at informationen kommer til de rigtige personer. De korrekte brugere bestemmes ofte af deres IP-adresser, som er unikke adresser, der er i stand til at identificere internetbrugere, i henhold til Common Criteria Portal. I nogle tilfælde skal de, der har adgang til oplysninger, have et korrekt digitalt certifikat.

Zones

Nogle gange er de med forskellige grænseflader placeret i forskellige grupper, og de skal være en del af en bestemt grænseflade for at få adgang til visse oplysninger. Nogle SonicWALL firewalls kan også placere varierende begrænsninger på bestemte oplysninger. Nogle zoner kan være pålidelige zoner, hvor alle kan få adgang til oplysninger i henhold til Common Criteria Portal. Andre zoner kan være usikrede zoner, hvor kun visse autoriserede brugere har adgang til oplysninger. Der er også andre zoner som krypterede zoner og offentlige zoner.

Kryptering

I mange tilfælde skal følsomme data krypteres for at beskytte den, f.eks. Kreditkortoplysninger. Brugere har nogle gange brug for elektroniske data for at få adgang til krypteret information, og andre gange har brug for adgangskoder, der skal indtastes for at omgå firewalls, ifølge Common Criteria Portal. Andre gange skal administratorer godkende dem, der har adgang til computerdatabasen.

Adgangsregler

Administratorer kan bestemme hvilke adgangsregler der er angivet på firewall. Administratoren kan have alle de angivne regler, ifølge SonicWALL. Reglerne kan angives i en drop-down boks eller som en matrix. Administratorer kan placere prioriterede placeringer på adgangsregler, som ligger på en skala fra en til 10.

NetBIOS Broadcast Packets

Windows-brugere kommunikerer som standard via NetBIOS-broadcastpakker. SonicWALL blokerer disse pakker, men administratoren kan ændre indstillingerne, så udsendelserne ikke blokeres.