Vista AirPort Express Fejlfinding

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt enden af ​​et papirclips i AirPort Expresss nulstillingshul. Tryk ned på nulstillingsknappen i et sekund, og slip knappen.

2.

Klik på ikonet for det trådløse signalbjælke på skrivebordets proceslinje og klik på navnet på dit AirPort-netværk. Klik på 'Start' på dit Windows Vista-skrivebord og klik på 'Alle programmer' og 'AirPort 'for at køre AirPort-værktøjsprogrammet.

3.

Klik på navnet på din base station i AirPort-værktøjets vindue og klik på' Manuel opsætning. 'Klik på' AirPort ' Basisstation. '

4. Indtast en ny adgangskode til dit AirPort-netværk, og klik på' Trådløst. 'Klik på krypteringsmetoden for dit netværk, og indtast det nye kodeord igen.

5.

Klik på 'Opdater' for at gemme ændringerne og genstart AirPort Express-basestationen.

Den trådløse AirPort Express-router er kompatibel med både Macintosh- og Windows-baserede pc'er og opretter et hjemmenetværk, der gør det muligt for alle dine computere at oprette forbindelse til hinanden trådløst. AirPort Express indeholder musikdeling, printerdeling og fildeling ved streaming af indhold via hjemmenetværket. Hvis du oplever problemer med at forbinde din pc ved hjælp af Windows Vista til AirPort Express, kan grundlæggende fejlfinding af den trådløse router (f.eks. Nulstilling af basisstationens adgangskode) rette mange af de almindelige problemer, ifølge Apple.