Hvad skal jeg bruge til netværk af mine computere?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hardware og Dele

For at oprette dit netværk har du brug for et netværkskort, som almindeligvis kaldes et NIC, for hver af computere på netværket; CAT5 kabel; og en switch eller router til at binde systemet sammen. Nesten alle computere, der sælges i dag, indeholder et netværkskort som standardudstyr.

Forbindelser

For at få netværket startet, skal du forbinde alle de computere, du vil have på netværket, til din switch eller router med CAT5-kabel. For trådløse netværk skal du føje din trådløse adapter til hver computer, tilslutte og konfigurere din router og tilslutte hver pc til det trådløse netværk.

Fordele

Med alle computere i netværket kan du dele en printer, dele filer og spille spil. Du kan også oprette en mappe på en af ​​de computere, som alle de andre computere kan bruge til at gemme vigtige filer. På denne måde, hvis en computer dør, kan du gendanne dataene fra den anden maskine. Processen med at forbinde flere computere er en fælles måde at dele en internetforbindelse på i et hjem eller kontor. Oprettelse af et netværk er en enkel måde at øge produktiviteten og øge ressourcerne til rådighed for alle brugere på netværket. Brugere kan dele filer, printere og andre enheder.