Hvordan konfigurerer jeg Netopia 3341 til Qwest DSL?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af en Ethernet-kabel til bagsiden af ​​Netopia-routeren. Tilslut den anden ende af ledningen til bagsiden af ​​computerens ledige Ethernet-port.

2.

Slut en anden Ethernet-kabel til Netopia-routerens bagside. gratis ende af ledningen til Eternet-porten på bagsiden af ​​Qwest DSL-modemet.

3.

Åbn din internetbrowser og naviger til Netopia routerindstillingerne på 192.168.1.1 eller 192.168.1.254.

Klik på 'Ekspert tilstand' på venstre side af skærmen. Klik på 'Konfigurer', vælg derefter 'WAN' og Klik på 'ATM' i WAN-indstillingerne.

5.

Klik på rullemenuen under ATL-kredsløb og vælg en indkapslingsindstilling (Bridge til Ethernet). Klik på 'WAN' øverst på skærmen.

6.

Klik på 'Aktivér grænseflade' under VCC-grænsefladens indstilling. Fjern markeringen af ​​'IP-adressen, der skal opdateres automatisk', hvis Qwest gav dig en specifik IP-adresse. Indtast IP-adressen udstedt af Qwest. Indtast IP-netmasken udstedt af Qwest. Klik på feltet 'Adressekartotek', og angiv restriktioner ns til 'None.' Klik på 'Submit' for at gemme ændringer.

7.

Klik på 'LAN' øverst på skærmen. Klik på 'IP-gateway.' Klik på feltet ud for 'gateway option', og klik derefter på 'Send'. Indtast din standard gatewayadresse og klik på 'Send'.

8.

Klik på 'LAN' på venstre side af skærmen. Marker afkrydsningsfeltet i feltet ved siden af ​​'Aktivér interface'.

9.

Klik på valideringssymbolet i højre hjørne af skærmen (gul trekant med udråbstegn over det ). Klik på 'Indstillinger', og klik derefter på 'Gem og genstart'. Åbn din browser og forsøg på at få adgang til internettet.

Du skal konfigurere dit Netopia-modem korrekt for at sikre trådløs forbindelse til alle computere i din husstand. Nogle gange konfigurerer Netopia-routeren automatisk, når den er tilsluttet til dit Qwest DSL-modem.