Microsoft VPN Problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forbindelsesproblemer

Nogle gange afvises en brugers forbindelse, når den skal accepteres eller accepteres, når den skal afvises. I mange tilfælde er problemet med konfigurationen af ​​netværksrouterens fjernadgangskontrol. Din netværksadministrator skal sikre, at VPN-indstillingerne er kompatible med indstillingerne på den eksterne brugerens computer.

Adgangsproblemer

Når de er tilsluttet, kan nogle brugere ikke få adgang til nogen filer på VPN-serveren. Generelt er dette forårsaget af en bruger, hvis nuværende netværks-IP-adresse er identisk med virksomhedens netværksadresse. For eksempel kan en bruger på en internetforbindelse til hotellet have en spejladresse, der får VPN-serveren til at tro, at den er tilgængelig lokalt og ikke sender en fjernforbindelse.

Brugernavn og adgangskodeproblemer

Det er ikke ualmindeligt for kunder, der har problemer med at oprette forbindelse til at bruge en anden kundes loginoplysninger. Bekymringen er, at uautoriserede brugere kan få adgang til VPN-servere. Ved at tilføje et ekstra lag login login, smart card eller biometrisk autentificering kan du minimere eller eliminere bekymringen. Virtual Private Networking eller VPN gør det muligt for virksomhederne at give teleselskaber adgang til en sikker forbindelse til erhvervslivet, samtidig med at de forhindrer trusler udefra. Selvom problemer ikke er eksklusive til Microsofts VPN, er der nogle tekniske problemer at huske på.