Sådan deler du en Mac Mini's Internet med en pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn 'Systemindstillinger' fra mappen Applications på din Mac mini-dock eller gennem Finder. Klik på mappen 'Deling' under sektionen Internet og Tråd.

2.

Klik på 'Internet Sharing' i menuen til venstre og læg et afkrydsningsfelt i feltet for at aktivere internetdeling.

3.

Klik på 'Ethernet' under menuen 'Del din forbindelse fra' og læg et afkrydsningsrute ved siden af ​​'Ethernet' i menuen 'Til computere', hvis du vil koble din pc til din Mac mini's internet ved at bruge en Ethernet-kabel.

Vælg 'AirPort' under menuen 'Del din forbindelse fra', hvis du vil dele din Mac mini-internet trådløst.

5.

Klik på 'Start' for at begynde at dele din Mac minis trådløse internetforbindelse.

6.

Slut pc'en til din Mac mini s Ethernet-port eller aktivere den trådløse adapter og indtast et kodeord, hvis det er nødvendigt at oprette forbindelse til internettet.

Tips og advarsler

  • Opret en adgangskode til adgang s din Mac mini trådløse forbindelse, gå tilbage til hovedmenuen 'Systemindstillinger' og klik på 'Netværk'. Klik på 'AirPort' i venstre menu og klik på 'Advanced' i nederste højre hjørne. Tjek de relevante felter, du ønsker at kræve dit kodeord til i sektionen Krav Administratoradgangskode og klik på 'OK'.
  • En Mac mini har en række funktioner, herunder evnen til at dele sit internet enten trådløst via AirPort eller via dets Ethernet-port. Hvis du ønsker at forbinde din pc til internettet via din Mac mini, kan du gøre det på en måde afhængigt af din pc's muligheder og hvordan du manipulerer dine internetdelingsindstillinger på din Mac.