Sådan får du adgang til din pc via internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Aktivér fjernadgang

1.

Klik på 'Start'. Vælg 'Computer' efterfulgt af 'Egenskaber'.

2.

Klik på 'Fjernindstillinger.' Du skal muligvis give en administrativ adgangskode.

3.

Klik på fanen 'Fjern' i vinduet Systemegenskaber. Marker afkrydsningsfeltet 'Tillad fjernhjælp til denne computer'.

4.

Vælg en af ​​de tre forbindelsesindstillinger under overskriften Eksternt skrivebord. Hver har et lidt andet niveau af sikkerhed. For at liste dig selv eller en anden som bruger, skal du klikke på 'Vælg'. Klik på 'Tilføj'. Klik på 'Placering' og vælg et sted at søge, eller skriv navnet på brugeren i 'Indtast objektets navne for at vælge' tekstboks.

5.

Klik på 'Avanceret 'under overskriften' Fjernhjælp '. Marker afkrydsningsfeltet 'Tillad, at computeren styres eksternt' under overskriften 'Fjernbetjening'. Klik på 'OK'.

Klik på 'Anvend' og derefter 'OK'.

Tilslutning til din fjerncomputer

1.

Klik på 'Start' og vælg 'Alle programmer', 'Tilbehør', 'Tilslutning af eksternt skrivebord.'

2.

Indtast IP-adressen af den computer, som du gerne vil forbinde til visning i tekstboksen 'Computer'.

3.

Klik på 'Connect'.

h4> Tips og advarsler

  • Du skal konfigurere din router s port forwarding for at tillade forbindelser til port 3389, hvis du forsøger at oprette forbindelse bag en router. Når router er konfigureret, Følg de normale RDC-trin. Hvis du skal oprette forbindelse bag en router på flere computere, skal du ændre registreringsdatabasenøglen for at konfigurere separate porte for hver computer - ellers har du konflikter mellem port og konnektivitet.
  • Den computer, du har adgang til eksternt, skal være tændt for at få fjernadgang til at fungere. Dette kan synes indlysende, men det er nemt at glemme computeren er slukket.
  • Funktionen Remote Access i Windows-operativsystem gør det muligt for dig at se og styre en computer, selvom du er miles væk, så længe du kender dens IP-adresse (Internet Protocol). Dette er meget praktisk, hvis du ikke kan forlade din nuværende placering for at få adgang til computeren. Det er også et hæfteklammer til computer teknikere, da det giver dem mulighed for at fejle en computer uden at skulle forlade deres kontor. Hvis du vil bruge Remote Access (også kendt som Remote Desktop), skal du konfigurere Windows-fjernindstillinger.