Sådan konfigureres en internetserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen Start i nederste højre hjørne af hovedopgavelinjen.

2.

Klik på 'Kontrolpanel'. Klik derefter på 'Internetindstillinger' og derefter fanen 'Forbindelser'.

3.

Vælg 'Opsætning' øverst til højre i dialogboksen Internetegenskaber. Klik på 'Nej, jeg' opretter en ny forbindelse. '

4.

Vælg' Trådløst, '' Bredbånd 'eller' Opkald. 'Hvis du er usikker på din Tilslutningstype, se på den hardware, der fulgte med dit internet startpakke. Hvis du har et stort Ethernet-kabel, men ikke en trådløs router, forbinder du med bredbånd. Hvis du kun har en telefonledning, kræver computeren en opkaldsforbindelse. Nyere modelcomputere forbinder typisk ved hjælp af en bredbånds- eller trådløs forbindelse.

5.

Indtast brugernavnet og adgangskoden tildelt af din tjenesteudbyder. Disse oplysninger er typisk inkluderet i dit produkt registreringsdokument eller på boksen indeholdende dit internetudstyr. Følg vejledningen for at afslutte installationen, når din enhed er registreret. Klik på 'OK'.

6.

Højreklik på netværksikonet i nederste højre hjørne af din hovedopgavelinje. Klik på 'Opret forbindelse til et netværk.' En liste over alle forbindelser i dit område vises. Vælg din forbindelse fra listen.

Tips og W arnings

  • Hvis du bruger en trådløs router, skal du først tilslutte din computer til din trådløse router ved hjælp af et Ethernet-kabel, inden du indtaster et brugernavn og adgangskode. Du bliver bedt om at indtaste serienummeret og modelnummeret til din trådløse router, så din computer er registreret på enheden.
  • Når du bestiller internettjenester, sender din tjenesteudbyder en pakke i posten, komplet med ethvert udstyr, tilbehør, produktregistreringsdokumenter eller installationsguider, der er nødvendige for at konfigurere din internetserver. Du får adgang til trådløse, bredbånds- eller opkaldsydelser ved hjælp af dette kit og oplysninger. Hvis du har misplaceret din installationsvejledning eller ikke har adgang til en telefon til teknisk support, kan du oprette din egen internetforbindelse ved hjælp af computerens forbindelsesguide.