Sådan laver du et LAN Crossover Ethernet-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klip en stribe Ethernet-kabel til den ønskede længde.

2.

Sæt en tomme af den ydre plastik otte indvendige ledninger.

3.

Stripe omkring en ottende tomme fra hver af de otte ledninger.

4.

Hold RJ-45-spidsen med klemmen vendt væk fra dig. Indsæt de otte ledninger i spidsen, fra venstre til højre som følger: Hvidgrøn, grøn, hvid-orange, blå, hvidblå, orange, hvidbrun og brun.

5. < / p>

Indsæt RJ-45-spidsen med de otte ledninger i RJ-45-skærmen, og pas på, at ingen af ​​de otte ledninger falder ud. Tryk ned på håndtaget for at krympe RJ-45-spidsen og fastgør ledningerne i spidsen.

6.

Gentag trin 4 og 5 med den anden ende af ledningen, men Placer de otte ledninger i RJ-45-spidsen fra venstre mod højre som følger: hvid-orange, orange, hvidgrøn, blå, hvidblå, grøn, hvidbrun og brun.

Et lokalnetværk (LAN) crossover Ethernet-kabel giver dig mulighed for at forbinde to enheder på samme netværksniveau sammen. Netværksniveauet, som en enhed er på, bestemmes af det såkaldte Open Systems Interconnection (OSI) -modellen. Afbrydere falder under lag 2-enheder, fordi de ikke har rutefunktioner. Routere falder under lag 3. Således kan du forbinde to kontakter eller to routere sammen ved hjælp af et crossover-kabel, men du kan ikke tilslutte en switch og en router.