Sådan opryddes en popup-blocker

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn 'Indstillinger' eller 'Indstillinger' i din webbrowser, normalt angivet under afsnittet 'Værktøjer' eller 'Rediger'.

2.

Naviger til fanen 'Indhold' eller panel.

3.

Klik på knappen 'Avanceret' eller 'Undtagelser' ud for 'Bloker pop op vinduer. '

4.

Klik på det websted, du vil fjerne fra listen, ved at markere det i hoveddelen af ​​pop oplisten.

5.

Klik på 'Fjern websted eller' Slet. 'Hvis du vil tilføje et websted, skal du indtaste webadressen i afsnittet' Adresse på hjemmesiden 'og klikke på' Tillad. 'Hvis du vil rydde ud Alle hjemmesider, der tillader alle at bruge popup-opsætningen, skal du klikke på knappen 'Fjern alle websteder'.

6.

Klik på 'OK' på alle åbne sider, og lukker webbrowseren. Mens du genstarter browseren, træder de nye indstillinger i kraft, og kun de websites, du tillader, vil kunne vise pop op-vinduer.

Tips og advarsler

  • Navne på sektioner og knapper i web browserindstillingerne ioniseret er specifikt til Firefox og Internet Explorer. Disse navne varierer afhængigt af den browser, du bruger, men de er ens nok til at finde vej til det rigtige sted.
  • Du kan også bruge tredjeparts software, som f.eks. Google Toolbar, for at stoppe pop- ups.
  • Internettet er blevet invaderet af reklamer, og nogle websteder bruger en popup-opsætning, der får websider til at åbne og vise information uden at anmode om det. Ud over den irritation, det medfører, kan det drastisk sænke computeren. Webbrowsere har en mulighed, der blokerer disse sider for at dukker op på egen hånd. Sletning eller tilføjelse af websteder til listen over blokerede websites kan nemt udføres i browserens indstillingsafsnit.