Sådan sporer du en IP til et hus

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent hosting-konto data. Du skal gå til hjemmesiden for et gratis, internetbaseret opslagsværktøj som IP 2-placering, IP-kontrol eller Hvad er min IP-adresse (se Ressourcer) for at indsamle disse oplysninger.

2.

Indtast den IP-adresse, du vil finde i online-søgefeltet.

3.

Skyd de oplysninger, du ser på skærmen. De data, du ser, indeholder den faktiske tilstand, by og telefonoplysninger for den person, du vil finde.

4.

Ring til internetudbyderen af ​​den person, du vil finde. Internetudbyderen vil kun give dig de data, du anmoder om, hvis du har det rette juridiske papirarbejde, som f.eks. En retskendelse, på plads. Kontakt en advokat, der praktiserer inden for den person, du vil finde, og spørg ham, hvad papirarbejde du skal udfylde for at få den adresse du har brug for.

5.

Giv papirarbejdet til internetudbyderen for at fuldføre processen og spore IP'en til en fysisk adresse.

Computerejere, der ønsker at spore hvor et familiemedlem eller en anden person er hjemme, kan finde disse data fra deres bopæl. IP-adressen (Internet Protocol) til en person giver dig mulighed for at finde ud af, hvor den enkelte bor. Hvis du har en computer med onlineadgang, skal du ringe til internetudbyderen af ​​den person, du vil finde og få det nødvendige juridiske papirarbejde. Du kan spore en IP til et hus.