Sådan synkroniseres NTP med en domænecontroller

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen i venstre nederste hjørne af din Windows-maskine for at få vist en pop op-menu. Hvis du har Windows 7 eller Vista, vises en tekstboks nederst i menuen. Skriv 'cmd' i tekstboksen. Hvis du har Windows XP eller et ældre operativsystem, skal du vælge 'Kør' fra pop op-menuen for at åbne tekstfeltvinduet. Skriv 'cmd' i denne tekstboks. Tryk på 'Enter' for at åbne kommandolinjeprogrammet.

2.

Skriv 'cd \' for at flytte til roden af ​​kommandoprompten. Tryk på 'Enter'. Bemærk, at prompten viser 'C:' i kommandolinjen.

3.

Skriv 'w32tm / resync / rediscover' og tryk 'Enter.' Du synkroniserer øjeblikkeligt tiden på din computer med NTP-serveren.

NTP-indstillingerne på din computer synkroniseres med en central domænecontroller, som regelmæssigt opdaterer dem. Hvis du øjeblikkeligt skal synkronisere tidsindstillingerne, kan du manuelt udføre en kommando på Microsoft Windows-systemet. Denne afstemninger serveren for den aktuelle tid og opdaterer din Windows-systemtid tilsvarende. Dette anbefales, hvis du har en ny computer, der for nylig blev oprettet på netværket.