Sådan tænder du på mit trådløse internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log på på din computer. Hvis din computer ikke har et indbygget netværkskort, skal du tilslutte den trådløse netværkskort til en af ​​USB-portene på forsiden eller bagsiden af ​​computeren. Windows registrerer automatisk adapteren som en ny USB-enhed og kan bede dig om at indsætte den cd, der fulgte med adapteren.

2.

Indsæt cd'en og følg instruktionerne på skærm for at installere driverne til adapteren. Nogle adaptere er plug-and-play og vil fungere med det samme uden at kræve en installationsdisk.

3.

Skift det trådløse internet, hvis du har en bærbar computer med en indbygget trådløs netværkskort. Afbryderen er normalt placeret lige over tastaturet eller på en af ​​siderne af den bærbare computer og kan genkendes af et ikon, der viser en antenne og radiobølgesignaler.

4.

Klik på 'Start' knappen og vælg 'Control Panel.' Skriv 'netværk' i søgefeltet. Computeren vil nu søge efter værktøjer relateret til netværksindstillingerne på din computer.

5.

Vælg 'Netværk og delingscenter'. Klik på 'Skift avanceret delingsindstillinger' i venstre rude.

6.

Klik på pil ned ved siden af ​​din nuværende netværksprofil. Sørg for, at 'Tænd for Network Discovery' er markeret og klik på 'Gem ændringer'. Skriv administratoradgangskoden til bekræftelse, hvis Windows beder dig om det.

7.

Klik på netværksikonet på proceslinjen nederst til højre på skærmen. Computeren vil nu søge efter alle trådløse forbindelser i området og vise en liste over forbindelser, der blev fundet.

8.

Vælg dit netværk fra listen, og klik på 'Connect'. En boks vil dukke op, der kræver, at du indtaster netværks sikkerhedskoden.

9.

Indtast netværkskoden, og klik på 'OK'. Windows viser en bekræftelsesmeddelelse om, at du er tilsluttet netværket.

10.

Åbn din internetbrowser. Du skal nu kunne bruge internettet.

Med en trådløs netværksopsætning kan du få adgang til internettet fra enhver computer i dit hus uden at skulle kæmpe med kabelforbindelser. Mange nye computere og bærbare computere er standard med et trådløst netværkskort, som gør det muligt at oprette forbindelse til ethvert trådløst netværk i området, forudsat at du kender sikkerhedskoden. Så snart du har tilsluttet din trådløse netværksforbindelse, behøver du kun at forbinde din computer til det trådløse netværk for at få adgang til internettet.