Sådan tilslutter du en Bluetooth XPS-bærbar til en Bluetooth-telefon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslut en XPS-bærbar pc og en telefon til et Bluetooth-netværk

1.

Tænd for din bærbare Bluetooths funktion ved at åbne menuen 'Start' og åbne 'Kontrolpanel' i rullemenuen. Åbn 'Printere og anden hardware' i det nye vindue, og vælg 'Bluetooth Devices' valgmuligheden. Vælg 'Options' og derefter 'Turn discovery on' og 'Tillad Bluetooth-enheder at oprette forbindelse til denne computer.' Klik på 'Apply' og 'OK' for at tænde Bluetooth.

2.

Slå telefonens Bluetooth-funktion til. Denne proces vil variere mellem telefonmodeller, men Bluetooth-funktionen er sandsynligvis placeret i telefonens Indstillinger, Værktøjer eller Forbindelse-menu. Vælg en indstilling svarende til 'Enable', 'Connect' eller 'On' i menuen. Bluetooth-menuen bør være en mulighed, der gør det muligt at navngive din telefon. Du kan enten ændre eller huske det nuværende navn og vælge en kommando, der svarer til 'OK'. Dette navn bliver brugt af din bærbare computer til senere at finde den relevante Bluetooth-aktiverede enhed. .

Højreklik på ikonet 'Denne computer', som sandsynligvis ligger på skrivebordet på din bærbare computer, og vælg 'Systemindstillinger' i rullemenuen .

4.

Vælg 'Computernavn' fra hovedmenuen, giv din bærbare et nyt navn eller husk dets nuværende navn og vælg derefter 'Skift.' Dette navn vil blive brugt af din telefon til at finde den relevante Bluetooth-aktiverede enhed senere.

5.

Gå tilbage til vinduet Bluetooth-enheder i Kontrolpanel på din bærbare computer og vælg 'Tilføj' fra hovedmenu. Et vindue med en titel, der ligner 'Tilføj Bluetooth-enhed', skal automatisk vises.

6.

Vælg en kommando, der svarer til 'Enhed er aktiveret og Discoverable' 'hvis du bliver bedt om det.

Vælg din telefons navn fra listen over Bluetooth-aktiverede enheder, der vises, og vælg derefter' Næste '.

8.

Vælg, om du vil indtaste en manuel eller automatisk adgangskode fra indstillingerne på skærmen, og følg vejledningen for at medtage den. Når først adgangskoden er tilføjet, skal der vises en besked på din telefon, der spørger dig om for at tilføje en adgangskode.

Indtast den samme adgangskode i det rum, der er angivet i meddelelsen på din telefon, og vælg 'OK'. Når det er blevet accepteret (din telefon kan spørge dig om en passende adgangskode ikke er indtastet), din XPS-laptop og -telefon er blevet tilsluttet (eller 'parret') på et lokalt Bluetooth-netværk.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at dine to enheder er tæt på hver o fordi Bluetooths netværk og fildelingsfunktioner kun er effektive over korte afstande.
  • Bluetooth, der blev oprettet af telekommunikationsmærket Ericsson i 1994, er et innovativt softwareprogram, som giver dig mulighed for trådløst at overføre filer via et sikkert lokalt radionetværk mellem Bluetooth-aktiverede elektriske enheder, der er blevet parret sammen. Bluetooth bruges til at dele filer mellem mange elektroniske enheder, såsom Dell XPS laptops og mobiltelefoner, der indeholder Bluetooth-teknologi. Som teknologien går videre, kommer flere og flere elektroniske enheder med Bluetooth installeret. Hvis det ikke er installeret på din XPS laptop eller telefon, kan processen til at installere og forbinde de to sammen være ligetil men lang.