Sådan tilsluttes 150 pc'er på et Ethernet LAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Organiser pc'erne i grupper. Hvordan du kan gøre dette vil afhænge af dit netværksudstyr. Hvis du f.eks. Har 15 kontakter, hver med 11 porte, kan du gruppere 10 pc'er pr. Kontakt og tilslutte hver kontakt til din router. Eller du kan forbinde alle skifter til en anden switch og har den enhed tilsluttet til kun en port på din router. Hvad du vil gøre her er at oprette en trælignende netværksstruktur, der til sidst strømmer ind i en router, der vil organisere hele trafikken og muliggøre kommunikation mellem enhederne.

Tilslut hver gruppe af pc'er til deres respektive switch ved hjælp af Ethernet-kabler.

3.

Connect hver skifter til routeren med et Ethernet-kabel. Hvis du har tilsluttet dine switche til andre netværksenheder (f.eks. Andre kontakter eller hubs), skal du sørge for, at de højeste i hierarkiet er forbundet til routeren.

Netværk 150 computere kan vise sig vanskeligt, hvis du mangler passende udstyr. Der er mange måder at organisere computere på i et netværk; valget af hvordan er op til systemadministratoren. Du skal overveje behovet for dit netværk for at gennemføre en effektiv løsning; hvad der virker for et scenario kan være helt upassende for en anden. Hvis du mangler business-scale udstyr, er det stadig muligt at netværk et stort antal computere - du skal bare blive kreativ.