Min NETGEAR Smart Wizard Won t arbejde

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug en pen eller blyant til at trykke og holde nulstillingsknappen på routeren i ti sekunder.

2.

Tag stikket ud fra routeren.

3.

Sæt strømstikket i routeren, mens du fortsætter med at holde nulstillingsknappen.

4.

< p> Fortsæt med at holde nulstillingsknappen nede i ti sekunder.

5.

Slip reset-knappen og vent 60 sekunder.

6.

Åbn en webbrowser fra en computer, der er direkte forbundet til routeren med et Ethernet-kabel. Indtast adressen '192.168.1.1' uden citater i adresselinjen og tryk på 'Enter' -tasten.

7.

Indtast 'admin' og 'password' (begge uden citater ) for henholdsvis brugernavnet og adgangskoden.

8.

Genkonfigurer routeren med den webbaserede Smart Wizard. På dette tidspunkt er routeren returneret til standard fabriksindstilling og skal have de rette indstillinger omkonfigureret.

Tips og advarsler

  • Disse trin nulstiller Netgear router konfiguration til fabriksindstillinger, som gør det muligt for Smart Wizard at arbejde igen. Alle tidligere indstillinger skal genkonfigureres.
  • Netgear routere bruger en indbygget webserver på enheden, der giver routerens status samt konfigurationsindstillinger. Under denne web-baseret grænseflade kan forskellige indstillinger indstilles, f.eks. WAN-sidenes IP-konfiguration og de forskellige tilgængelige trådløse indstillinger (hvis Netgear-router er trådløs). IP'en til routeren selv kan konfigureres sammen med en administrativ adgangskode for sikkerhed. Hvis disse konfigurationer bliver beskadiget eller tabt, kan routeren nulstilles til fabriksindstilling og genkonfigureres.