Sådan deaktiveres Linksys PCMCIA Wireless Software

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på menuen 'Start', og åbn Kontrolpanel. Vælg 'Tilføj / fjern programmer'.

2.

Find den trådløse G Linksys Notebook-adapter på rullelisten med valgmuligheder. Klik på 'Fjern' og klik derefter på 'OK' for at bekræfte.

3.

Fjern det trådløse Linksys PCMCIA-kort, der er sluttet til den bærbare computer. Tryk på knappen ved siden af ​​kortet og træk kortet ud.

4.

Genstart computeren og genindfør PCMCIA-kortet. Vent på, at prompten vises, og spørg efter en driver, og klik derefter på 'Vælg automatisk en driver.' Windows vil vælge en driver automatisk og bruge Windows Wireless Software i stedet for den Linksys proprietære driver.

Windows XP-brugere skal bruge den trådløse styringssoftware, der er indbygget i operativsystemet, når det er muligt, fordi softwaren, der leveres sammen med Linksys PCMCIA-kortet (og forskellige andre trådløse kort), kan forårsage konflikter med operativsystemet. Disse uforeneligheder kan forårsage fejl og andre netværksproblemer. For at løse sådanne konflikter skal du deaktivere Linksys Wireless Management Software, der følger med de trådløse drivere på produktinstallations-cd'en.