Sådan etablerer du et fjernt skrivebord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på ikonet 'Start' på computeren, som du vil oprette forbindelse til eksternt. Klik på 'Kontrolpanel', og klik derefter på 'System'.

2.

Klik på 'Fjernindstillinger', og marker afkrydsningsfeltet ud for 'Tillad fjernadgangstilslutninger til denne computer.' Klik på 'OK'.

Åbn din webbrowser og navigere til et websted, der fortæller din computers IP-adresse som den, der er angivet i Ressourcer. Skriv IP-adresse nede.

Klik på ikonet 'Start' på den computer, du vil bruge til at få adgang til din værtscomputer eksternt. Klik på 'Alle programmer'. < /p>

5.

Klik på 'Tilbehør' og derefter 'Tilslutning til eksternt skrivebord.'

6.

Indtast IP-adressen på værtscomputeren og klik på 'Connect.' Hvis værtscomputeren kræver et login brugernavn og kodeord, skal du indtaste dem og klikke på 'OK'.

Funktionen Windows Remote Desktop giver dig mulighed for at få adgang til dit hjem eller din computer fra enhver anden computer i verden. Hvis du går på ferie, kan du arbejde med din computers computer filer fra en bærbar computer eller en hotelcomputer. Du skal konfigurere computeren for at få adgang til fjernadgang først og derefter oprette en ekstern desktop-forbindelse med en anden computer.