Sådan får du adgang til ikke-opdaterede mapper på et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen, og klik derefter på 'Computer'. Øverst i vinduet skal du klikke på knappen 'Map network drive' for at åbne installationsvinduet.

2.

Vælg et drevbogstav i rullemenuen. Dette brev vises i Windows Stifinder, når du får vist en liste over dine lokale og netværksdrev.

3.

Indtast placeringen af ​​fjerncomputeren og harddisken. Harddiske har et dollar tegn i slutningen af ​​brevet for at angive drevets andel. F.eks. Kortlægges følgende tekst til 'C' -drevet på en computer kaldet 'mycomputer':\\ mycomputer \ c $

4.

Klik på 'Udfør' for at oprette forbindelsen. Installationsvinduet lukkes, og du vender tilbage til Explorer-vinduet. Dobbeltklik på det nye drevbogstav i Explorer for at navigere til mappen på den eksterne computer.

Windows-operativsystemet giver dig mulighed for at oprette delte mapper, så andre brugere kan åbne, redigere og gemme filer på din computer. Hvis en mappe ikke deles, kan du oprette forbindelse direkte til computerens drev. En Windows-computerens harddisk deles til administrative formål, og det giver dig adgang til alle mapper på den anden computers harddisk. Dette er en genvej, når du skal have adgang til en ikke-delt mappe på computeren.