Sådan konfigureres et trådløst sikkerhedssystem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til din routerens konfigurationsmenu. Forstå, at for at få adgang til denne menu skal du have en fysisk ledning, der forbinder din computer direkte til routeren, og du skal være tilsluttet til internettet. Indtast IP-adressen til din router i webadressen til din internetbrowser. Få denne adresse fra brugerens manual eller kontakt din routerens producent, hvis du ikke har en kopi af manualen på hånd.

Indtast brugernavn og kodeord. Forstå det, hvis du ikke allerede har oprettet et unikt brugernavn og kodeord, er standard for de fleste routere admin / admin for begge brugernavnet og adgangskoden. Følg instruktionerne på skærmen og find vej til fanen Trådløs i din routerens konfigurationsmenu. Indtast det navn, du vil bruge til dit netværk, ellers kendt som en SSID.

3.

Deaktiver funktionen Wireless SSID Broadcast i de trådløse indstillinger. Forstå, at dette er en ekstra sikkerhedsforanstaltning, der holder dit netværk-id ikke synligt ved andre computere, der scanner det trådløse netværk, der leder efter en forbindelse.

4.

gå til trådløs sikkerhed. Vælg en kryptering og sikkerhedsmodus, som f.eks. WPA eller TKIP. At indse, at den type kryptering du bruger, ikke er lige så vigtig som selve adgangskoden, som holder folk fra at få adgang til dit netværk. Brug en præfabrikeret adgangskode eller lav en på egen hånd. Genstart routeren.

Adventen af ​​det trådløse hjemmenetværk har givet nogen mulighed for at oprette et trådløst hjemmenetværk til deres computere, men mange personer går aldrig ud over at blot oprette netværket for at udnytte internettet. Sikkerhedsproblemer er fremherskende i den moderne æra, hvor identitetstyveri og netværksafvandringer er et problem for mange. Heldigvis er oprettelsen af ​​et trådløst sikkerhedssystem til dit hjem en nem opgave, der kun tager et par minutter og nogle rudimentære computerfærdigheder, så du holder dine oplysninger sikkert bag væggen i dit netværk i stedet for ude i det åbne.