Sådan laver du din egen Jedi Avatar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg et af dine yndlingssøgemotorwebsteder og søg efter et Jedi-billede, som du vil bruge til din avatar. Google, Yahoo og Bing (se Resources) er alle eksempler på søgemaskiner på internettet.

2.

Højreklik på det billede, du har valgt til din avatar og klik 'Gem billede som ...' i menuen, der vises.

3.

Gem billedet til en mappe på din computer, som du vil kunne huske. Et godt sted at gemme billeder er i mappen 'Billeder'. Klik på 'Gem', når du har valgt mappen til at gemme billedet.

4.

Gå til hjemmesiden, hvor du vil bruge Jedi-avataren og logge ind på din konto Når du er logget ind, skal du klikke på profilredigeringsindstillingerne for at uploade billedet til din profil.

5.

Klik på knappen 'Upload', gennemse filerne i din computer til det Jedi-billede, du tidligere har sparet, skal du klikke på billedfilen og endelig klikke på 'Åbn' for at uploade billedet til websitetets servere.

6.

Klik på mulighederne for at ændre 'avatar' eller 'profilbillede' og derefter vælge Jedi-billedet som dit avatar eller profilbillede. Nu har du en Jedi-avatar, og du behøvede ikke betale for det eller bruge nogen speciel software til at oprette det.

Ordet 'avatar' har nogle få betydninger, men når det kommer til computere, er en avatar et billede eller grafik, der bruges til at repræsentere en computerbruger. Sociale netværkssider som Twitter, Facebook og MySpace samt instant messaging-programmer, chatrum og endda videospil bruger avatars til at repræsentere dig som medlem af deres hjemmeside eller som spiller i spillet. Hvis du er meget i Star Wars og vil oprette en Jedi avatar for dig selv, er det simpelt og gratis at gøre det.