Sådan opbygger du en retningsbestemt Wi-Fi-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på en arbejdsflade. Stil det tomme kartoffelrør på avisen med den åbne ende opad.

2.

Mål fem tommer op fra bunden. Skær gennem rørets side ved fem-tommers mærket med knivens kniv. Glat hullet ud ved at køre bladet rundt om indersiden. Lav et andet hul identisk med de to første tommer på venstre side.

3.

Placer N-adapteren på avisen med toppen opad. Opvarm loddemetal i tre minutter. Påfør en dråbe løst i forbindelseshullet på toppen af ​​N-adapteren. Lad loddet køle i et minut.

4.

Placer en ende af 4-tommers kobbertråd mod loddet i forbindelseshullet. Placer spidsen af ​​loddejernet imod kobbertråden. Skub kobbertråd ind i loddet, da det bliver flydende fra varmen, der overføres til den. Fjern loddejernet. Frigør kobbertråden. Lad loddet afkøles i to eller tre minutter.

5.

Lod en ende af 8-tommers kobbertråd til kontakten omkring forbindelseshullet i toppen af ​​N-adapteren . Lad loddet køle i to eller tre minutter. Tag stikket ud.

6.

Placer den frie ende af 4-tommers kobbertråd i et af de to huller i siden af ​​røret. Placer den frie ende af den 8-tommers kobbertråd ind i det andet hul.

7.

Placer N-adapteren i spidsen mod rørets sider. Tape siderne af N-adapteren til røret med strimler af duct tape.

8.

Sæt den fladskårne skruetrækker ind i røret. Bøj den 8-tommers tråd mod indersiden af ​​røret med spidsen af ​​den lange fladskårne skruetrækker, så tråden rører indersiden af ​​røret.

9.

Sæt antennekontakten på Pigtail trådløse kabel i tilslutningen på bagsiden af ​​N-adapteren.

10.

Fjern antennestikket på Wi-Fi-kortet med spidsen af en tandstikker.

Slut Wi-Fi-stikket på Pigtail-trådløst kabel til Wi-Fi-kortets antenneport. Sæt Wi-Fi-kortet i den bærbare computer 's Wi-Fi-kortspor.

Drej den åbne ende af din Wi-Fi-retningsantenne mod Wi-Fi-senderen i det trådløse hjemmenetværk, der leverer Internet signal.

En trådløs antenne skal rettes mod Wi-Fi-transmitteren for at opnå så meget signalstyrke som muligt. Bygg en retningsfri Wi-Fi-antenne, der forbedrer modtagelsen af ​​den trådløse enhed, antennen er tilsluttet. En almindelig genstand fra en købmand er nødvendig, ligesom nogle forsyninger fra en elektronik butik og værktøjer findes i de fleste husstande. Ingen elektriske færdigheder er påkrævet, selvom tidligere erfaring med at bruge loddejern vil være nyttigt.