Sådan redigerer du Linksys-indstillinger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser.

2.

Skriv '192.168.1.1' i browserens adressefelt og tryk på 'Enter. ' Du er forbundet til Linksys, og der vises en login-boks.

3.

Skriv Linksys routerens brugernavn og adgangskode. Ældre routere har et standard tomt brugernavn og et kodeord 'Admin'. Nyere Linksys routere har et standard brugernavn og adgangskode, der begge er 'admin'. Klik på 'Log ind' for at få adgang til administrationskonsollen.

4.

Skift indstillingerne for din router Det første vindue har de meget grundlæggende hovedindstillinger som DHCP, router IP-indstillinger og routernavnet. For at gemme disse ændringer skal du klikke på knappen 'Apply' for at indstillingerne træder i kraft.

Linksys er en af ​​de fælles router enheder, der anvendes i hjemmet og små kontorer. En Linksys-router skibes med et standard brugernavn og adgangskode. Linksys hovedkonsol er tilgængelig fra din computers webbrowser. Når du har adgang til konsollen, konfigurerer du routeren med de indstillinger, der vedrører din netværksopsætning. Adgang til og ændring af indstillinger på Linksys tager kun nogle få trin.