Sådan synkroniseres mapper over et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Oprettelse af HomeGroup Network

1.

Klik på menuen 'Start' på hovedcomputeren. Klik på 'Kontrolpanel'. Klik på 'HomeGroup' -ikonet.

2.

Klik på 'Opret en hjemmegruppe.' Følg vejledningen på skærmen for at oprette hjemmenetværket. Opret en adgangskode til HomeGroup for at holde dit netværk sikkert.

3.

Åbn menuen 'HomeGroup' fra Kontrolpanel på den anden computer.

4 .

Klik på linket 'Tilmeld nu'. Følg anvisningerne for at oprette forbindelse til den hjemmegruppe, du oprettede på hovedcomputeren. Hvis du har oprettet en adgangskode, mens du opretter hjemmegruppen, skal du indtaste den i installationsguiden.

Synkronisering af mapper over netværket

1.

Klik på 'Start' menu på hovedcomputeren. Klik på dit navn øverst til højre i menuen. Træk den mappe, du vil synkronisere i dette vindue.

2.

Klik på mappen én gang for at markere den. Klik på knappen 'Del med' øverst i vinduet.

3.

Klik på 'Hjemmegruppe (læs / skriv)' for at tillade nogen i din hjemmegruppe at se og ændre indholdet af mappen. Når en person på den anden computer ændrer eller tilføjer filer til mappen, ændres dette også på hovedcomputeren.

Når du har to eller flere computere i et hjemmenetværk, der er forbundet med en router, kan du opleve, at du vil dele mapper mellem pc'erne. Du kan dele musikmapper, dokumenter eller videoer via netværket. Når computeren er korrekt forbundet, vil alle mapper, du deler mellem computere, blive synkroniseret. Hvis en bruger ændrer indholdet i mappen, om der skal tilføjes en sang eller rediger et Word-dokument, vises disse ændringer i mappen på alle andre netværkscomputere.