Fordelene ved Site-to-Site VPN'er over en fjernadgang VP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Internettet gør det muligt for virksomheder at sprede sig rundt om i verden. Mange virksomheder har kontorer, der spænder over flere forskellige byer, stater eller kontinenter. En udfordring, som den globale markedsplads præsenterer, er en effektiv og effektiv kommunikation mellem disse geografisk forskelligartede websteder. Mange virksomheder er afhængige af virtuelle private netværk eller VPN'er for at lette kommunikationen mellem lokaliteter, hovedsagelig tilgang til webstedet.

Konsistens

VPN'er til sted-til-websted (S2S) er en permanent forbindelse . I en S2S-konfiguration opretholder to gateway-enheder forbindelsen mellem websteder, hvilket betyder, at trafik altid kan rejse mellem steder. Dette eliminerer også problemet med forbindelsesgrænser på fjernadgangssystemer.

Hastighed

S2S-konfigurationer kan bruges over en dedikeret lejet linje, som f.eks. En T1 eller OC3. Dette giver brugere på hvert sted adgang til højhastighedsbåndbredde for at overføre oplysninger mellem websteder. Fjernadgangskonfigurationer afhænger af langsommere forbindelser for at lette kommunikationen.

Redundans

S2S VPN'er kan konfigureres med overflødige gateways, hvilket forhindrer kommunikations tab, hvis en gateway går ned. De kan også konfigureres på forskellige linjer, så hvis en lejet linje går ned, kan trafikken skiftes til en alternativ linje for at opretholde kommunikation.