Fremgangsmåde til test af LAN-brugervenlighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  En ordentlig lokalnetværksopsætning kræver omhyggeligt design og planlægning for holdbarhed, lang levetid og stabilitet. Efter at LAN'en er blevet designet og fysisk installeret, skal der udføres første brugbarhedstests for at lokalisere eventuelle potentielle problemer, etablere en præstationsbaseline og bestemme netværksarkitekturens samlede stabilitet. Udførelse af disse opgaver ved starten af ​​LAN'ens konstruktion før Generel brug sikrer, at netværket opfylder de standarder, som det blev designet til.

Test fysisk hver forbindelse

Wired Ethernet LAN er typisk designet med enten kabler, der kører direkte fra enheder og computere til en central switch eller med vægstik og centrale patchpaneler med Ethernet-kabler, der forbinder alt imellem. Når kablet er installeret fysisk, er det vigtigt at teste alle tilsluttes med en kabel tester for at bekræfte end-to-end tilslutning. Ethernet-kabel testere bekræfter niveauet af ydeevne, der forventes ud af kablerne, fra 10 Mbps til 1000 Mbps.

Bekræft softwareforbindelse

Når alle computere og enheder er fysisk forbundet til LAN, skal du kontrollere softwareforbindelsen ved at sender en Ping fra hver vært til det samme centrale punkt, såsom en filserver. Computere og enheder kan have en ordentlig fysisk forbindelse, men fejlretninger i software kan stadig forhindre fuld tilslutning.

Test Client LAN Throughput

Bekræft LAN-klientens gennemgang med RaccoonWorks SpeedTest. Denne gratis software verificerer den maksimale mulige overførselshastighed mellem to LAN-klienter. Ved at udføre denne test fra hver computer er der etableret en baseline for båndbredde for netværk for fremtidig reference.