Hjemmelavet Wi-Fi antenne Booster

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer papen vandret på et bord. Påfør strimler af aluminiumsfolie til pap, fold folieets kanter under siderne. Glat folien ned med dine fingre.

2.

Drej papen over. Tape enderne af folien til papen med strimler af cellofan tape. Drej pap om.

3.

Mål 10 tommer ind fra det øverste venstre hjørne af pap. Skær ned kartonets længde ved 10 tommer mærket med saksen i alt fem inches. Skær tværs til venstre side af pap med saks. Fjern det skårne rektangulære stykke pap fra resten af ​​pap og læg det til side.

4.

Skær et andet rektangulært stykke karton i samme dimensioner, kun denne gang fra det øverste højre hjørne af pap. Fjern det skårne rektangulære stykke pap fra resten af ​​pap og læg det til side. Kassér overskydende pap i skraldespanden.

5.

Placer et af de to skår stykker pap vandret på bordet. Vend stykket pap over. Rul bunden af ​​papen op til toppen. Fastgør de to sammen med strimler af cellofantape.

6.

Placer det andet stykke stykke karton vandret på bordet. Mål 2-1 / 2 inches op fra nederste venstre hjørne. Påfør en linning med lim på tværs af kartonens længde til højre side, begyndende ved 2-1 / 2-tommers mærket.

7.

Hold det rullede karton vandret . Placer det rullede karton mod limen. Lad limbindet sætte sig i to timer.

8.

Mål i fem tommer formen på papens venstre side. Skær et hul gennem kartonen over og under det rullede rør med saksens kniv.

9.

Placer spidsen af ​​Wi-Fi-antennen gennem hullet i pap der er under det rullede rør. Skub antennens spids på tværs af kartonets bagside og ud af hullet der ligger over det rullede rør.

Tips og advarsler

  • Arbejdshandsker Beskyt hænderne, når du bruger limen.
  • En Wi-Fi-antenne er designet til at fokusere på, at trådløse signaler transmitteres fra en Wi-Fi-kilde, som f.eks. En trådløs router, der er knyttet til et trådløst hjemmenetværk. Forøg den modtagelige effekt af Wi-Fi-antennen ved at tilføje en hjemmelavet booster. Nogle få husholdningsartikler er nødvendige, med almindelige værktøjer og limbind fra en hobbybutik eller hardwareforsyning. Voksenovervågning foreslås, hvis den person, der laver Wi-Fi-antennen, er mindreårig, da limen kan holde fast i huden, hvis den ikke håndteres korrekt.