My Linksys Wireless Card forbinder ikke til adgangspunktet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download Linksys trådløse kortdriver og trådløs forbindelse til forbindelsen fra Linksys downloads webside. For at sikre, at driveren er korrekt, skal du indtaste produktets eller modelnummeret på det trådløse kort i søgefeltet på Linksys hjemmeside. Klik på downloadlinket på driverpakken og vælg 'Gem'. Når downloadingen er færdig, skal du installere driveren og den trådløse leder ved at dobbeltklikke på filen '.exe'. Vælg 'Kør' for at tillade, at Windows automatisk installerer softwaren.

2.

Kontroller, at der ikke er genstande mellem det trådløse kort og det trådløse adgangspunkt, der kan forårsage signalforstyrrelser. Objekter, der kan forårsage interferens, omfatter mikrobølger, 2,4 GHz trådløse telefoner og stort metaludstyr. De fleste husholdningsgenstande vil ikke forårsage signalinterferens, hvis de er mindst et par meter væk fra begge forbindelsesenheder.

3.

Åbn Linksys Wireless Manager og klik på 'Connect to a Wireless Netværk.' Vælg adgangspunktet fra listen over trådløse forbindelser og klik på 'Næste'. Indtast adgangskoden og sikkerhedstypen, hvis der findes nogen, og tryk på 'Næste' igen. Den trådløse leder vil oprette forbindelse til netværket og teste forbindelsen automatisk. Klik på 'Afslut', når du er tilsluttet, og minimer den trådløse leder.

Tips og advarsler

  • Hvis netværket eller adgangspunktet du forsøger at oprette forbindelse til vises ikke i Linksys Wireless Manager, skal du sørge for at den er tilsluttet og vælg 'Mit netværk er ikke på denne liste'. Den mest almindelige årsag til dette er et skjult broadcast-id. For at oprette forbindelse til netværket skal du få navnet og adgangskoden til den trådløse forbindelse fra routerens indstillinger. Linksys routerindstillinger kan normalt fås ved at indtaste '192.168.1.1' i en internetbrowsers weblinje. Et trådløst adgangspunkt bruges nogle gange til at udvide signalområdet i et trådløst netværk, hvilket gør det muligt at foretage forbindelser længere fra den trådløse router end normalt. Fordi de fleste trådløse adgangspunkter ikke har en masse indstillinger og netværksdiagnostiske værktøjer, kan det være svært at finde årsagen til et forbindelsesproblem. Linksys trådløse kort har et gratis softwareværktøj til at forenkle tilslutning til et trådløst netværk. Ved at bruge det gratis program fra Linksys og udelukke nogle almindelige trådløse forbindelser, vil problemerne sikre en jævn forbindelse til Linksys trådløse kort.