Sådan indsættes et billede på Facebook Share

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på Facebook ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode. Fra din 'Profil' side, klik på rullemenuen 'Konto' øverst til højre på skærmen. Vælg 'Fortrolighedsindstillinger' i menuen og klik på den.

2.

Se hvem der har lov til at se de billeder, du sender på siden 'Beskyttelse af personlige oplysninger'. Indstillingerne er: 'Alle', 'Venner af venner', 'Kun venner' eller 'Andet.' Hvis din nuværende indstilling er mindre privat end du ønsker, skal du klikke på 'Tilpas indstillinger' nederst på siden og ændre indstillingen til det passende beskyttelsesniveau. Gem dine indstillinger og gå tilbage til din Facebook-profil.

3.

Klik på ikonet 'Billeder', der findes på din 'Profil' side, til højre for 'Vedhæft 'funktion i' Del 'boksen. Klik på 'Upload et billede.' Klik på 'Gennemse' for at se filmapper på din computer. Når du har fundet dit billede, skal du klikke på dets filnavn.

4.

Klik på knappen 'Del' nederst i højre hjørne af boksen. Billedet bliver nu indsat på din profilside og vises i nyhedsfeeds fra dine Facebook-venner. På dette tidspunkt kan du tilføje en kommentar under dit billede, hvis du ønsker det. Du kan også sende fotoet som en privat besked til dine venner ved at klikke på 'Del' under billedet og klikke på 'Send som en besked i stedet'.

Tips og advarsler

  • Hvis du ønsker at slette billedet fra din profilside, kan du gøre det ved at klikke på 'Fjern' på højre side af posten på din 'Profil' side.
  • Funktionen 'Del' på Facebook giver dig mulighed for at uploade billeder, artikler eller tilfældige kommentarer til din profilside. Hvis du vil indsætte et billede på din Facebook-profil, skal du kun uploade billedet fra din computer og klikke på knappen 'Del'. Dette vil give alle, der kan se din profil evnen til at se billedet. Hvis du vil begrænse antallet af personer, der har adgang til din profil, er det en god ide at besøge privatlivets indstillinger i Facebook, før du uploader billeder.