Sådan indstilles WEP for Actiontec Modem til Qwest

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Ethernet-kabel mellem computeren og en af ​​LAN-portene på modemets bagside.

2.

Åbn en web browser og skriv '192.168.0.1' (uden citater) for at få adgang til routerværktøjet.

3.

Klik på 'Konfiguration / konfiguration', som er det første emne i vindue, der åbnes.

4.

Klik på 'Trådløse indstillinger.'

5.

Klik på 'Til' ved siden af ​​' Trådløst '(hvis det ikke allerede er sat til' Til '), skal du indtaste det ønskede netværksnavn i feltet ud for' ESSID. '

6.

Indtast et nummer fra 1 til 11) i boksen ud for 'Channel', og klik derefter på 'WEP' ved siden af ​​'Security.' Klik på 'Næste'. Kanalnummeret kan være et hvilket som helst nummer, du vil have.

7.

Indtast en WEP-nøgle i boksen ud for 'Nøgle 1.' Klik på rullemenuen ud for feltet, hvor du indtaster nøglen, og vælg derefter enten 64-bit eller 128-bit nøgle. Hvis du vælger en 64-bit nøgle, skal din nøgle være 10 tegn lang bestående af 0-9 og eller A-F. Hvis du vælger en 128-bit nøgle, skal din nøgle være 26 tegn lang med de samme begrænsninger. Klik på 'Næste'.

Actiontec modemet til Qwest er et DSL modem og trådløs router indbygget i en enkelt enhed. DSL bruger konverterer data over telefonlinjer til højhastigheds internet. Med ethvert trådløst netværk skal du oprette trådløs sikkerhed ved hjælp af enten WEP eller WPA. Qwest-modemet leveres med en WEP-nøgle, der allerede er konfigureret. Nøglen udskrives imidlertid på selve modemmet, så alle med fysisk adgang til modemet har adgang til det trådløse netværk. For at forhindre dette skal du ændre WEP-nøglen på modemet.