Sådan tilslutter du en bærbar til et DSL-modem med et Ethernet-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find Ethernet-porten på din bærbare computer. Den har en omtrentlig rektangulær form og findes sædvanligvis på bagsiden eller siden af ​​den bærbare computer. Den er ofte markeret med et specielt symbol: et firkant placeret over to firkanter og forbundet med dem af en linje. Det kan også simpelthen være markeret med ordet 'Ethernet.' 2. Find

Ethernet-porten på dit DSL-modem. Det vil se identisk ud med Ethernet-porten på din bærbare computer, men det kan ikke markeres i nogen måde.

3.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til porten på din bærbare computer. Slut den anden ende af kablet til porten på dit DSL-modem.

Tips og advarsler

  • Afhængigt af din internetudbyder skal du muligvis installere specifik software på din bærbare computer for at kunne oprette forbindelse til internettet. s instruktionsbog for mere information.
  • Din bærbare computer kan også have en port til et opkaldsmodem. Denne port ligner Ethernet-porten, men den er markeret forskelligt og er for lille til, at et Ethernet-kabel passer ind i det.
  • Internetudbydere vil normalt indeholde et Ethernet-kabel med dit DSL-modem i installationspakken, selvom modemet selv har trådløse funktioner. Stabiliteten af ​​trådløse netværk er blevet forbedret, men du foretrækker måske stadig at forbinde din laptop til dit DSL-modem ved hjælp af Ethernet-kablet. Dette forhindrer forbindelsen i at falde på grund af forstyrrelser.