Min Acer Laptop Won 't Opret forbindelse til min trådløse router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Bekræfter, at Acer-bæreren er konfigureret til trådløst netværk

1.

Tænd din computer ved hjælp af tænd / sluk-knappen over tastaturet. Hvis computeren ikke tændes, skal du tilslut strømledningen og sætte den i væggen, og derefter trykke på tænd / sluk-knappen igen.

2.

Find din Acer laptop s trådløs knap eller skifte og tænde den. På nogle modeller er det en glidekontakt på siden af ​​den bærbare computer med en 'On' eller 'Off' position. På andre modeller er knappen placeret over funktionstasterne på tastaturet.

3.

Naviger til 'Start' eller Windows-knappen i nederste venstre hjørne af skærmen, Vælg 'Kontrolpanel', og vælg derefter 'Netværksforbindelser'.

4.

Kontroller, at du har installeret en 'Trådløs netværksforbindelse' mulighed. Hvis der ikke er nogen trådløs mulighed, skal du vælge 'Indstil en ny forbindelse' og følge trinene i 'Netværksopsætningsguiden.'

Oprettelse af forbindelse til det trådløse netværk

1 .

Gå til knappen 'Start' eller 'Windows' i nederste venstre hjørne af skærmen, og vælg derefter 'Kontrolpanel'.

2.

Dobbeltklik på indstillingen 'Netværksforbindelser'.

3.

Højreklik på 'Trådløs netværkstilslutning' og vælg 'Se ledige trådløse netværk.' < /p>

4.

Vælg dit trådløse netværk fra listen, og klik derefter på knappen 'Connect' nederst i vinduet.

5.

Skriv dit netværkets sikkerhedsnøgle, når du bliver bedt om det, og skriv det igen for at bekræfte. Klik på knappen 'Connect'.

Tips og advarsler

  • Kontroller altid, at din trådløse router er tændt, inden du starter en fejlfinding af en trådløs router.
  • Hvis du kan oprette forbindelse til dit trådløse netværk, men ikke til internettet, kan der være et problem med dit modem. tag stikket ud, vent 30 sekunder, og sæt det i igen.
  • Trådløse netværksforbindelser har revolutioneret den måde, computere og enheder forbinder med hinanden. Men sammen med alle de fordele, der kan opnås ved denne form for kommunikation, kan forskellige problemer opstå. Når du fejler en Acer laptop's manglende evne til at oprette forbindelse til et trådløst netværk via en router, skal du kontrollere, at den bærbare computer er konfigureret til at oprette forbindelse via en Wi-Fi-forbindelse, og derefter kontrollere den trådløse forbindelse.