Min Sony VAIO tager to timer at oprette forbindelse til DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Genstart modemet, routeren og derefter computeren for at opdatere forbindelsen. Træk netledningen eller modemet og routeren fra strømkilden. Giv modemet og routeren mindst 1 minut til hvile og tænd den igen. Computeren skal automatisk registrere DSL-forbindelsen. Åbn din webbrowser og se om den kan indlæse et websted.

2.

Kontroller, om DSL-forbindelsen er fejlkonfigureret på nogen måde. Kontakt din internetudbyder for den korrekte IP-adresse og andre oplysninger, du har brug for. Hvis du bruger Windows XP, skal du åbne 'Kontrolpanel', 'Netværksforbindelser', højreklik på 'Lokalt områdeforbindelse' og klikke på 'Egenskaber'. Klik på 'Internet Protocol (TCP / IP) og klik på' Egenskaber. 'For Vista-brugere skal du klikke på' Start ',' Kontrolpanel ',' Netværk og Internet ',' Netværks- og delingscenter 'og' Administrer netværksforbindelser. 'Højreklik tilslutningen og klik på 'Egenskaber'. Vælg 'Internet Protocol Version 6 (TCP / IPv6)' eller 'Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4).' Indtast IP-adressen, Subnet Mask, Gateway og DNS serveren tildelt af din internetudbyder.

3.

Kontrollér, at dit problem ikke er med det trådløse kort, der er installeret i computeren. Kontrollér, om det trådløse kort er korrekt installeret. For Windows XP-brugere skal du højreklikke på 'Denne computer 'og vælg' Enhedshåndtering. 'For Windows Vista-brugere skal du klikke på' Start ',' Kontrolpanel ',' System og vedligeholdelse 'og' Enhedshåndtering. 'For Windows 7-brugere skal du blot skrive' Enhedshåndtering 'i' Start ' menu, tryk 'Enter' og vælg derefter 'Device Manager. Søg efter dit netværkskort i listen over enheder, der er angivet. Hvis navnet på enheden er angivet, og der ikke er et gult spørgsmålstegn eller rødt udråbstegn ved siden af ​​navnet, fungerer det korrekt. Hvis du bruger en trådløs pc-kortadapter, og navnet på enheden ikke er angivet, skal du sørge for, at kortet er korrekt tilsluttet og installere driveren til enheden til computeren.

4.

Tilslut Ethernet-kablet korrekt til Ethernet-porten på computeren, hvis du forbinder til en kabelforbundet internetforbindelse.

5.

Ring til din internetudbyder for at få hjælp. Kontroller, om problemet ikke er relateret til en internetudbyderens nedetid.

En Sony Vaio-computer skal registrere en tilgængelig internetforbindelse inden for sit sortiment. Hvis det tager for lang tid at oprette forbindelse til DSL-forbindelsen, kan problemet ligge med internetforbindelsen eller den bærbare computer. Du skal fejlfinding problemet øjeblikkeligt, så det ikke forstyrrer din internet browsing.