NetZero DSL Setup Tutorial

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer NetZero installations-cd'en / dvd'en i din computer. Tillad din computer at genkende programmet. Hit 'Start Now', når du bliver bedt om af softwaren til at starte installationen. Vent til installationen er færdig.

2.

Find den telefonforbindelse, du vil bruge til dit DSL-modem. Fastgør NetZero dual-plug-filteret i telefonstikket. Tilslut telefonstikket til DSL-modemet til telefonfilterområdet mærket 'DSL.'

3.

Tilslut ethvert andet kommunikationssystem, f.eks. En faxmaskine eller en anden telefon, der var tilsluttet din telefonstik på DSL-modemets placering. Slut det til filterporten, der er mærket 'Telefon.'

4.

Tilslut andre telefonstikfiltre til andre telefoner i din hjem. Sæt hver telefon i filterporten, der er mærket 'Telefon', og sæt filteret i telefonstikket.

5.

Tilslut Ethernet-kablet til din computers Ethernet-port og DSL-modemporten mærket 'Local Ethernet.' Sæt netledningen i en stikkontakt og den anden side til DSL-modemets strømspor.

6.

Tænd for computeren. Bekræft, at lysene under 'Strøm' og 'Ethernet' er grønne. Klik på en internetbrowser for at bekræfte, at din DSL giver dig en webforbindelse.

NetZero var en af ​​de første gratis internetudbydere. Et DSL-modem (Digital Subscriber Line) bruges til at forbinde en telefonlinje til Internet-tjeneste, der er konfigureret af en udbyder. Med et DSL-modem kan du bruge en enkelt telefonlinje til samtidig tale- og dataoverførsel. Med NetZero DSL-pakken får du telefonfiltre, DSL-modemet, en telefonstik, installations-cd og Ethernet-kabel. Opsætning af dit DSL modem kræver et par trin til at konfigurere.