Netgear installationsvejledning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk kabelmodemet ud og sluk computeren.

2.

Indsæt et Ethernet-kabel i kabelmodemets Ethernet-udgang , og sæt derefter den anden ende af Ethernet-kablet i Ethernet-indgangen på Netgear-routeren. Den indgående Ethernet-port bliver ofte mærket 'Internet'.

3.

Slut det andet Ethernet-kabel til Ethernet-porten på bagsiden af ​​din computer, og tilslut derefter den anden ende af Ethernet-kablet i Ethernet-porten mærket 'Port 1' på bagsiden af ​​Netgear-router.

4.

Slut strømmen til kabelmodemet og vent på støvle. Når modemet er indlæst, skal du tilslutte Netgear-routerens strømkabel til stikkontakten og lade det lades. Når både router og kabelmodem er startet, skal du tænde for din computer.

5. < / p>

Åbn webbrowseren på din computer, og indtast 'http://routerlogin.net' i adresselinjen, og tryk derefter på 'Enter' -tasten.

6.

Indtast 'admin' i feltet 'Brugernavn' og indtast 'Password' i feltet 'Password', og klik derefter på 'OK' for at logge ind på routeren.

7. < / p>

Vælg 'Ja', når du bliver bedt om at starte 'Smart Setup Wizard.' 'Smart Setup Wizard' etablerer automatisk din internetforbindelse samt giver dig mulighed for at indstille dit netværk s SSID, som sendes til trådløse enheder, og den adgangskode, der kræves for at tillade, at de trådløse enheder får adgang til netværket. -skærmen beder i 'Smart Setup Wizard' for at fuldføre opsætningen af ​​din Netgear-router.

Netgear routere bruges ofte i hjemmet eller i små virksomheder. Mange Netgear-routere giver både Wi-Fi og Ethernet-tilslutning, hvilket giver brugere med trådløse netværkskort adaptere friheden til at arbejde fra hvor som helst inden for routerens rækkevidde. Routerens adimistrative kontroller kan åbnes via en hvilken som helst computer på netværket via webbrowseren, men brugernavn og adgangskode skal indtastes for at få adgang til kontrollerne. Før du bruger routeren, skal du først konfigurere den til at fungere med Dit netværk, som gøres automatisk ved hjælp af 'Smart Setup Wizard.'