Sådan Ruter DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af det første Ethernet-kabel til 'Ethernet' eller 'Computer' -porten på DSL-modemet. Tilslut den anden ende af dette kabel til porten 'WLAN' eller 'Uplink' på bredbåndsrouteren.

2.

Slut den ene ende af det andet Ethernet-kabel til en af Gratis porte på routeren. Tilslut den anden ende af dette kabel til computernetværksadapteren.

3.

Åbn computerens internetbrowserprogram. Indtast adressen for et kendt websted (f.eks. 'Http : //www.yahoo.com 'eller' http://www.msn.com ') og tryk på' Enter. 'Hvis hjemmesiden ikke vises inden for 30 sekunder, skal du kontrollere Ethernet-kablerne for at sikre, at de er tilsluttet korrekt.

En digital abonnentlinje (DSL) er en bredbåndsinternet-tjeneste. Typisk indeholder et bredbåndsmodem kun et internetudgangsstik. Hvis du ønsker at dele internetforbindelsen på tværs af flere computere, skal udgangsstikket være forbundet til en internetdelingsenhed, såsom et Ethernet-hub eller en bredbåndsrouter. Routeren fungerer som en 'go-between' for DSL-modemet og til hver computer, der er tilsluttet netværket. Når en computer på netværket anmoder om data, præsenterer routeren denne anmodning til DSL-modemet. Når modemet modtager data, videresender modemet data til routeren. Routeren 'ruter' derefter dataene til den anmodende computer og således udfører anmodningen.